На тържество ще наградят спечелилите в конкурса "Чудото на Коледа"

На тържество ще наградят спечелилите в конкурса "Чудото на Коледа"

На тържество ще наградят участниците в конкурса „Чудото на Коледа“ Младежкия православен център „Чисти сърца“ и техния партньор – електронния сайт „Всемирното православие“, съобщиха от „Чисти сърца“ към храм “ Свети Висарион Смоленски“ в Смолян.

В петък – 13 януари, от 16 часа в ресторант „Кипарис алфа” – Смолян ще се проведе детски празник за връчване на грамотите от конкурса, обявен от Младежкия православен център и „Всемирното православие”, обясниха от центъра.

Наградените деца от страната за рисунка, стихотворение и есе получиха наградите си по пощата, а спечелилите конкурса от Смолян и общината ще бъдат зарадвани на този празник.

На тържеството ще бъдат връчени грамотите на децата-автори с отличени творби от ОУ „Св.Св. Кирил и Методий” – с. Момчиловци, ОУ „Стою Шишков” с. Търън, ПМГ „Васил Левски”, ОУ „Проф. д-р Асен Златаров” и ОУ „Стою Шишков” – гр. Смолян.

На тържеството ще бъде отчетена и работата на Младежката доброволческа организация „Чисти сърца” от ученичката Невена Делчева, която е негов председател.

Повече от 10 благотворителни акции са осъществили за една година децата-доброволци в полза на връстници-сираци и с увреждания, възрастни и самотни хора, на бездомните животни и природата на Смолян, казаха още от “Чисти сърца”.

Вирни се горе