Деца правят кампания „Помогни на Даниела!”

 Деца правят кампания „Помогни на Даниела!”

Кампания „Помогни на Даниела!” подеха ученици от Смолян, членове на регионалната структура на Съюза на учениците в България, за подпомагане на 9-годишно момиче.

В четвъртък ще се осъществи благотворителното парти за Даниела в ресторант „Централ” в Смолян от 17,30 часа с подкрепата на БЧК. Младежката доброволческа организация ”Чисти сърца” бе поканена да подпомогне инициативата с разпространение на благотворителни картини, рисувани от смолянски деца за подкрепа на Даниела, и събиране на средства.

Даниела Йорданова е само на 9 години, но е с остра левкемия. От месец юни 2013 г. детето е на лечение, което ще продължи 2 години. В момента всеки ден пътува с майка си до Пловдив за лъчетерапия. Съюзът на учениците в България и БМЧК в Смолян обявиха сметка в Първа инвестиционна банка за набиране на средства за Даниела. Нека да помогнем всички заедно на Даниела.

На няколко места в Смолян – в училища, магазини предприятия има поставени кутии за дарения, които ще останат до края на следващата седмица. Средствата ще се изпратят в банкова сметка за нейното лечение.Двете момичета казват, че за каузата даряват и малки деца, случвало се дори да даряват от паричките за закуските си.

По време на благотворителното парти ще има и базар на рисунки и мартеници.

Вирни се горе