Да приласкаеш 11500 души само за месец

Да приласкаеш 11500 души само за месец

Представяйки новата си книга „Милост” в 32 селища на Южна България, срещнах много почитатели на Родопа планина, изкушени от нейния неповторим свят. Запознах се с много хора, които стоят здраво върху своите корени и живеят достойно живота си…

Неотдавна, на 16 май, един такъв приятел ми предложи да си направя блог в мрежата и там да публикувам разкази, есета и прочее, за да могат повече хора да се докоснат до моето слово. Още същия ден помолих един познат, вещ по тия неща и блогът беше готов. Беше сряда, 16 май 2018 г.

До 17 юни – неделя, 15.10 ч. читателите са 11 473-ма. Много ли е това, малко ли е – незнам. Но от сърце им благодаря за доверието. Дваж повече на онези, които са оставили коментар и изразили мнение. Да е благословен непознатият ми приятел от Фейсбук, който ми подшушна идеята. Аз, който твърдях, че не съм писател от Фейсбук, сега съм на друго мнение. Убеден съм, че това е най-краткия път към читателя. Пък и резултатът сам по себе си е показателен. За един месец приласках 11500 човека към темите, които ме вълнуват, към тревогите, които държат очите ми отворени, към живота, който кара сърцето ми да работи нон-стоп.

Благодаря на всички и до среща!

Светозар Казанджиев

Вирни се горе