Три пожара гасиха огнеборци през изминалото денонощие

Три пожара гасиха огнеборци през изминалото денонощие

Три пожара са станали вна територията на областта през изминалото денонощие. Вчера сутринта около 07:45 ч. в гр. Смолян, ул. „Димитър Благоев“, е възникнал пожар без преки материални загуби в метални контейнери за отпадъци, собственост на Община Смолян. Предполагаема причина за произшествието е изхвърлена недозагасена пепел. Произшествието е посетено от един екип на РСПБЗН – Смолян.

Малко след полунощ на 19.12.2012 г. в Мадан, кв. „Шаренка“, ул. „Рила“, е възникнал пожар без преки материални загуби на запалени клони на дървета, собственост на ГТУ-Златоград. Предполагаема причина за произшествието е късо съединение в електрически стълб вследствие на надвиснали дървета над проводници. Произшествието е посетено от един екип на РСПБЗН – Мадан.

Тази сутрин пък около 06:18 ч. в Мадан,по пътя за Печинско е възникнал пожар без преки материални загуби на запалени клони на дървета, собственост на ГТУ-Златоград. Предполагаема причина за произшествието е късо съединение в електрически стълб вследствие на надвиснали дърво над проводници. Произшествието е посетено от един екип на РСПБЗН – Мадан.

Вирни се горе