Полицията иззе цигари и алкохол без бандерол при полицейска проверка в Девин

Полицията иззе цигари и алкохол без бандерол при  полицейска проверка в Девин

Вчера в РУ-Девин е започнато бързо производство срещу Л. Г. /44-годишен/ от гр. Пловдив. На 11.03.2016 г. около 15.30 ч. на разклона за с. Осиково, общ. Девин, на пътя гр. Девин – гр. Кричим, при извършена полицейска проверка на управлявания от Л. Г. микробус “Форд Транзит” са установени 30 стека с по 10 кутии цигари “Мarble-Filter Delux”, общо 6000 къса без акцизен бандерол и 20 литра течност с мирис на алкохол, без акцизен бандерол.

На същата дата около 15.00 ч. отново в гр. Девин на ул. “Гимназиална”, при извършена полицейска проверка от служители на РУ-Девин в кафе-аператив, стопанисвано от фирма, собственост на Е. М. /47-годишен/ от гр. Девин, са открити и иззети 14,580 литра течност с мирис на алкохол без акцизен бандерол. По случая е заведена административна преписка в РУ-Девин. Материалите ще бъдат изпратени на Митническо бюро – гр. Смолян за налагане на административно наказание.

Също вчера около 15.00 ч. в гр. Девин на ул. “Рожен”, при извършена полицейска проверка от служители на РУ-Девин в апартамент, обитаван от В. М. /44-годишна/ гр. Девин, са открити и иззети 20 литра течност с мирис на алкохол без акцизен бандерол. По случая е заведена административна преписка в РУ-Девин. Материалите ще бъдат изпратени на Митническо бюро – гр. Смолян за налагане на административно наказание.

Вирни се горе