Алкохол без бандерол и вещества за наргиле иззеха при полицейска проверка в павилион, бар и нощен клуб в Смолян

Алкохол без бандерол и вещества за наргиле иззеха при полицейска проверка в павилион, бар и нощен клуб в Смолян

  • На 26.01.2017 г. в хода на провеждане на специализирана полицейска операция (СПО) е установено, че в гр. Смолян на ул. “Невястата”, в павилион за продажба на плодове и зеленчуци, стопанисван от търговско дружество, се съхраняват 2 броя PVC туби с различна вместимост, съдържащи прозрачна течност с мирис на алкохол, с общо тегло 6,700 кг, без акцизен бандерол. Управителят на търговското дружество – 49-годишен мъж от гр. Смолян, предаде същите с протокол за предаване. По случая е заведена административна преписка. Акцизната стока е предадена на Митническо бюро – гр. Смолян за вземане на отношение.

На следващия ден в хода на провеждане на СПО е установено, че в гр. Смолян на бул. “България”, в бар, стопанисван от търговско дружество, се съхраняват 13 броя PVC кутии с различно тегло и аромат, съдържащи вещество, използвано за пушене чрез водна лула – наргиле, с общо бруто тегло 11,045 кг, с неясен произход и без акцизен бандерол. По случая е заведена административна преписка. Акцизната стока е предадена на Митническо бюро – гр. Смолян за вземане на отношение.

На 27.01.2017 г. в хода на провеждана СПО е установено, че в гр. Смолян на бул. “България” в нощен клуб, стопанисван от търговско дружество, се съхраняват 15 броя PVC кутии с различно тегло и аромат, съдържащи вещество използвано за пушене чрез водна лула- наргиле, с общо бруто тегло 3,757 кг, с неясен произход и без акцизен бандерол. Салонният управител на заведението, 24-годишен мъж, предаде същите с протокол за предаване. По случая е заведена административна преписка. Акцизната стоката е предадена на Митническо бюро – гр. Смолян за вземане на отношение.

Вирни се горе