„Амер Спортс България“ се включи в инициативата на Junior Achievement Bulgaria – „Мениджър за един ден“

четвъртък, 12 октомври 2017 г.

На 12 октомври 2017 г. “АМЕР СПОРТС БЪЛГАРИЯ” ЕООД прие ученици, които получиха възможността да бъдат мениджъри за един ден, тествайки своите умения в реална среда. Това стана в рамките на инициативата „Мениджър за един ден“, която се организира от „Junior Achievement Bulgaria“ за 16-та поредна година.

Целта на този проект е да даде начало на кариерната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 години, запознавайки ги с реалната работа в компании и организации от цялата страна в рамките на един ден.

„Амер Спорт България“ ЕООД посрещна общо 11 ученици – от СУ „Васил Дечев“ и от ПГСГСТ „Никола Вапцаров“.

1.Ангелина Кисьова от ПГСГСТ “Никола Й. Вапцаров” гр. Чепеларе, влезе в ролята на Управителя на „АМЕР СПОРТС БЪЛГАРИЯ“ ЕООД – инж. Йордан Ламбрев.

2.Красимира Джучкова от ПГСГСТ “Никола Й. Вапцаров” гр. Чепеларе, влезе в ролята на мениджър Отдел "Производствено планиране“ – Янко Костовски.

3.Борис Узунов от СУ “Васил Дечев” и Светлана Джучкова от ПГСГСТ “Н. Вапцаров”, влязоха в ролята на Мениджър “Качество” – Костадин Кьоргогов.

4.Величко Губеров от СУ “Васил Дечев” и Николай Пашов от ПГСГСТ “Н. Вапцаров”, влязоха в ролята на Ръководител отдел "Поддръжка“ – Костадин Димитров.

5.Величка Сивкова от СУ “Васил Дечев” и Николай Радоев от ПГСГСТ "Н. Вапцаров“, влязоха в ролята на Мениджър "ИТ " – Илия Илчев.

6.Анета Хаджиева от СУ “Васил Дечев” и Димитрина Александрова от ПГСГСТ “Н. Вапцаров”, влязоха в ролите на Мениджъри „Проекти и Иновации“ – Диана Юрукова и Стефан Тилков.

7.Денис Ушанли от ПГСГСТ “Н. Вапцаров”, влезе в ролята на Мениджър „Снабдяване и Логистика“ – Илия Шивачев.

На учениците бе представена кратка презентация от Управителя Йордан Ламбрев, след което всеки бе поет от своя Мениджър на отдел. И „Амер Спортс България“ ЕООД, и учениците – останаха изключително доволни от проведената инициатива като си оставиха възможността да с

Източник: SmolyanNews.com

Коментари (0)

*За да поставите коментар трябва да сте регистриран потребител.

Новините по общини

Архив

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009