"Михалково" подписа договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за технологична модернизация

 "Михалково" подписа договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за технологична модернизация

“Михалково” подписа договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за технологична модернизация по ОП Конкурентноспособност

На 30 октомври 2012 г. министър-председателят Бойко Борисов и министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев връчиха договори на Mинерална вода Михалково и на още 84 фирми за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за технологична модернизация в малки и средни предприятия по Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика 2007-2013 г.".

Договорът, който Минерална вода Михалково подписа, е за изпълнение на проект „Технологично обновление за разширяване на дейността“. Грантът по договора за осъществяване на технологичното обновление възлиза на един милион лева.

Спечеленият проект по ОП „Конкурентоспособност" ще даде на компанията допълнителна възможност за модернизиране и увеличаване на производствените мощности на предприятието, както и за разрастване на продуктовото портфолио в съответствие с потребителските нужди и нарасналото търсене на пазара, заявиха при подписването на договора от ръководството на Михалково.

Вирни се горе