VIP клуб зарадва Румен от град Лъки с впечатляваща Мazda3 за рождения му ден

VIP клуб зарадва Румен от град Лъки с впечатляваща Мazda3 за рождения му ден

55-годишният Румен Адамов от град Лъки е големият късметлия, който спечели чисто нов автомобил Мazda3 от VIP клуб на Национална лотария на 30 май. Той беше изтеглен чрез жребий на живо по NOVA от водещата Маги Томова.

„За първи път печеля такава печалба. Наближава рожденият ми ден и това е един голям подарък от лотарията“, каза щастливецът. Той сподели, че винаги участва в жребиите за автомобилите и следи всяко теглене. В съдбоносната вечер, когато Маги Томова изтегли неговото име, Румен отново е гледал тегленето за колата във VIP клуб.

„Когато видях името си започнах да викам, да скачам, еуфорията беше голяма“, каза победителят. Късметлийският непечеливш билет, който му донесе голямата радост, е „Лото + Специално издание 2017“.

„Редовно играя с блетите и участвам в играта „Лото 6 от 47“, каза Румен. Той сподели, че изпробва късмета си с всички билети на Национална лотария, като редовно регистрира непечелившите. Основната му цел във VIP клуб е била колата, тъй като неговата вече е за подмяна.

Вирни се горе