„Родопа-Смолян“ започва подготовка за мача в Бургас

„Родопа-Смолян“ започва подготовка за мача в Бургас

Футболен клуб „Родопа-Смолян“, от днес започва подготовка за гостуването си в Бургас, като по програма в събота „зелено-белите“ ще гостуват на „Черноморец 1919“. Двубоят от 21 –вия кръг на първенството на Трета лига – Югоизточна група е от 15 часа.

„На този етап всичко е наред в отбора, нямаме болни. Георги Чакъров почти се възстанови от старата си травма. Тренираме си в Смолян, като днес ще решим, дали да сме на стадиона в „Райково“ или на градския, с изкуствена настилка в Смолян“, коментира старши треньорът на смолянчани Юлиян Сюрджиев.

Засега няма постъпила нова информация от Зоналният футболен съюз или от футболната централа в София, относно нови промени в първенството. Според последната заповед, първенството в аматьорските лиги и при децата бе преустановено до сряда – 11 март. Няма яснота и кога ще бъде насрочен и отложеният кръг на първенството, в който смолянчани трябваше да домакинстват на „Сокол“ – Марково.

Заради това, от петък са преустановени и тренировките в школата на „Родопа – Смолян“.

Същевременно, в края на работната седмица пристигна и новата екипировка на представителният тим, които дружно подкрепяха борбата на волейболния „Родопа“, за влизане в по-горна група.

Вирни се горе