"Родопа-Смолян“ загуби в Първомай

"Родопа-Смолян“  загуби в Първомай

„Родопа-Смолян“, загуби в контрола от тима на „Борислав“ с 1:2. Двубоят се игра днес в Първомай, като първи резултата открили гостите от Смолян в 68 минута, след гол на Теодор Стефанов от дузпа. Домакините стигнали до пълен обрат, в края на мача, след като старши треньорът на „Родопа – Смолян“ Юлиян Сюрджиев е дал шанс на повече млади момчета да излязат на терена.

„Доволен съм от контролата, това бе най-добрият ни мач от началото на подготовката. Контролата беше много добра. Получи се много здрав мач, на добър терен и съдийство на ниво“, коментира Сюрджиев.

Единствено Георги Чакъров не е взел участие в приятелската среща, заради контузия. Той се оплаква от болки в глезена и на този етап не тренира. Треньорският щаб се надява, Чакъров да се възстанови напълно за началото на пролетния сезон на Трета лига – Югоизточна група.

Това е третата контрола за тима от Смолян. В първата, „зелено-белите“ загубиха от „Спартак“ – Пловдив с 2:0, а във втората, срещу „Левски“ – Карлово, завърши при нулево равенство.

В събота предстои и последната приятелска среща, като тя ще е с тима на „Димитровград“.

Вирни се горе