Валентин Николов коментира за Патриотичния фронт, че е “безпринципна коалиция” и се оттегля от нея

неделя, 19 февруари 2017 г.

Валентин Николов, който в неделя обяви, че напуска Патриотичния фронт определи коалицията като „абсолютно безпринципна”.

Пред “Събуди се” той заяви още, че напускането му не е единственото, а това са решили и голяма част от членовете на Патриотичния фронт в Добрич.

Той коментира и факта, че от „Обединените патриоти“ поставиха Волен Сидеров да оглави листа в София:

„Не е нормално хора, които довчера се съдеха, плюха и едва ли не се сбиха в Народното събрание, за мен не е нормално, аз като човек, осъдил Волен Сидеров в две дела за клевета, да бъда в тази компания”, заяви Николов.

На въпрос защо напуска сега, при положение, че въпросната коалиция не е отсега, Николов заяви, че „аз още тогава им изразявах своето мнение, а всички бяха съгласни с моите мотиви. Никой не ги изрази гласно“.

Той коментира още, че е „постискал зъби“, но вече е свободен гражданин и „мисля, че мога да си изразявам мнението свободно“.

По-рано темата коментира и друг бивш депутат от Патриотите.

Димитър Байрактаров, който също напусна групата на Патриотите заяви пред БТВ, че

„отново напълниха листата с компрометирани хора и анонимници“.

Той даде пример с Добрич, където водач е „някакъв бизнесмен, не го знаем как изглежда, не е участвал в партийната работа, но ще бъде водач“.

И допълни, че „в Стара Загора водач ще е човек, който няма как да приема – Десислав Чуколов. А аз трябва да бъда втори след Волен Сидеров, защото „неодобрението към него било огромно, но с моето име съм щял да изтегля гласове“.

От „Обединените патриоти“ – Сидеров оглавява 25-ти район в София, Валери Симеонов 23-ти район в столицата, а Красимир Каракачанов ще води листата в Плевен.

Източник: vesti.bg

Коментари (0)

*За да поставите коментар трябва да сте регистриран потребител.

Новините по общини

Архив

2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009