Смолянски социалисти оглавиха ключови позиции в НС на БСП

неделя, 24 юни 2012 г.

Смолянски социалисти оглавиха ключови позиции в НС на БСП и ръководния орган на Младежкото обединение. На заседание на Националния съвет на партията бяха приети членовете и ръководствата на комисиите и съветите в партията, както и правилата за структуриране на областните ръководства,съобщиха от пресцентъра на партията.

Общинската съветничка от БСП- Смолян Рабие Кьосева бе избрана за председател на Съвета по младежка политика, майчинството и децата към НС на БСП.

Областният председател на Младежкото обединение на БСП- Смолян Георги Кисьов пък бе избран за Секретар по организационната дейност в структурата, като по този начин е трети в ръководството на обединението. Това е поредно признание за работата на Смолянската организация на БСП. В НС на БСП има петима представители на област Смолян, което означава, че регионът има силно лоби и представителство в най-висшия ръководен орган. По време на заседанието бе докладвана и работата по националната подписка за свикване на референдум за АЕЦ “Белене”. Смолянска област е сред регионите, които на този етап са преизпълнили поставените задачи. Пред Смолян са областите Видин и Плевен.

Източник: SmolyanNews.com

Коментари (0)

*За да поставите коментар трябва да сте регистриран потребител.

Новините по общини

Архив

2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009