ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ ПО СЛУЧАЙ ДЕНЯ НА СТРОИТЕЛЯ

петък, 25 октомври 2019 г.

УВАЖАЕМИ АРХИТЕКТИ, ПРОЕКТАНТИ,

СТРОИТЕЛНИ ИНЖЕНЕРИ И СТРОИТЕЛНИ РАБОТНИЦИ,

Приемете моите най-сърдечни поздравления по случай професионалния ви празник – Деня на Свети Великомъченик Димитър Солунски Чудотворец и Деня на строителя!

Строителството е било определящо за развитието на човечеството още от зараждането на цивилизацията. Днес модерната инфраструктура е ключова, както за икономическото развитие на един регион, така и за ежедневния комфорт на гражданите, живеещи в него. Състоянието на пътищата, сградите, съоръженията, домовете са показател за стандарта на живот, и заедно с красивата природа, определят привлекателността на един регион и държава.

Съзнавайки ясно това, Българското правителство полага значителни усилия през последното десетилетие за изграждане на необходимата за привличане на чуждестранни инвестиции и развитие на всички обществени сфери инфраструктура. Но без вашите усилия, професионализъм и трудолюбие, това не би било възможно! И аз използвам случая да изкажа своето уважение и признателност за приноса ви в развитието на региона и страната ни!

Пожелавам ви здраве и благоденствие! Нека Свети Димитър закриля вас и семействата ви, а това, което съграждате, да бъде ценено, използвано и съхранявано от настоящите и идни поколения!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

НЕДЯЛКО СЛАВОВ,

Областен управител на област Смолян

Източник: SmolyanNews.com

Коментари (0)

*За да поставите коментар трябва да сте регистриран потребител.

Новините по общини

Архив

2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009