Надежда Михайлова се омъжи тайно

Надежда Михайлова се омъжи тайно

Надежда Михайлова и бизнесменът Светлин Нейнски са подписали в посолството ни в Мадрид на 3 октомври тази година. Новината разкри самата евродепутатка в интервюто си за Harper's bazaar. Противно на традициите Надежда не е била облечена с бяла бална рокля, а е носила стилен костюм.

Най-важните свидетели на официалната церемония по подписването са били 4 момичета – двете дъщери на Надежда от предишните й бракове и двете дъщери на Светлин също от предните му връзки. Евродепутатката разкри, че изключително много обича Светлин и и не могла да откаже на предложението за брак. Тя признава, че не съжалява за нищо и иска да запази всички спомени от живота си дотук. “Не зачерквам предишните 20 години – просто ги прибирам в душата си при най-ценните неща.”

До този момент Надежда Михайлова крила факта, че се е омъжила отново, тъй като не е искала да предизвиква излишен шум и медиен интерес. “Не беше тайна и нямаше как да остане. Не съм искала да правя от брака си медийно събитие. Постарах се да го опазя от фалша, нещо, което е толкова важно за мен. Да го предпазя от нездравото любопитство, от камерите, от приказките – поне доколкото мога… Естествено коментари винаги ще има. Но това не ме интересува. Важни са само отношенията с децата ни, помежду ни и тези с приятелите, с хората, на чието мнение държа. Всичко останало е много далеч от мен, за да може да ме засегне. Останалите да говорят каквото си искат …”, категорична е евродепутатката ни.

Вирни се горе