Легитимното ръководство на СДС в Смолян се оглавява от инж. Петър Узунов, посочи на пресконференция в Смолян Светозар Шуманов, заместник-председател на СДС

събота, 09 октомври 2010 г.

СДС- Смолян се представлява от Петър Узунов и избраното днес ръководство. Това заяви заместник-председателят на СДС Светозар Шуманов на пресконференция днес в Смолян след проведената Областна конференция на синята партия. Председателят на общинското ръководство на СДС в Смолян Инж. Петър Узунов бе избран единодушно за председател и на Областния съвет. Това е легитимният избор, няма алтернативни СДС-та в Смолян, всичко останало е плод на нечие въображение, посочи Светозар Шуманов.

На пресконференцията бе оповестено, че СДС- Смолян се дистанцира от участието на Стоян Иванов в Общинския съвет в Смолян, от неговите гласувания и позиции, които изразява като общински съветник. Представителството на Стоян Иванов в Общинския съвет не е представителство на СДС, уточни председателят инж. Петър Узунов.
Според списъка с членовете на синята партия в областта, Стоян Ивано се е самоизключил като член на СДС, тъй като не е плащал членски внос повече от една година, информират от областното ръководство.Петър Узунов заяви, че е в ход процес на възстановяване на структурите на СДС в областта. Смятаме, че моментът е подходящ за изграждане на  организация с местни структури, която да даде представителство в областта на една дясна алтернатива, заяви председателят на

СДС- Смолян. В отговор на журналистически въпрос за бъдещото участие на предстоящите местни избори, инж. Узунов заяви, че избраното ръководство ще работи за това СДС да има кандидатури за всички позиции на местно ниво. Относно дзаимодействието с други политически сили, ние имаме уверенията на централното ръководство, че можем да водим местна коалиционна политика с оглед да имаме печеливши позиции в следващите избори, допълни областният председател.

Източник: SmolyanNews.com

Коментари (0)

*За да поставите коментар трябва да сте регистриран потребител.

Новините по общини

Архив

2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009