Дора Янкова присъства на представянето на първата стихосбирка на журналистката Анета Тодорова

Дора Янкова присъства на представянето на първата стихосбирка на журналистката Анета Тодорова

Областният председател на БСП- Смолян Дора Янкова присъства на официалното представяне на първата стихосбирка на смолянската журналистка Анета Тодорова. Събитието, което се проведе в Изложбена зала “Петър Стайков” уважиха и съветниците от Левицата – адвокат Милко Гавазов, инж. Атанас Устабашиев, председателят на Младежкото обединение на БСП- Смолян Георги Кисьов, бившият секретар на община Смолян Петър Харадинов и бившият зам.-кмет на общината инж. Румяна Янчевска.

Представянето на стихосбирката “Леден пламък” събра десетки общественици, дейци на културата, журналисти и граждани – почитатели на талантливата поетеса и журналисти, сред които и Светозар Казнджиев – председател на Съюза на българските писатели в Смолян, който даде висока оценка за творчеството, председателят на Съюза на журналистите Георги Узунов, редакторът на книгата Тинко Илиев и др.

Янкова подари букет цветя и пожела на Тодорова много творчески успехи “Щастлива сам, че в Смолян имаме таланти като вас, които пазят огъня на културата и го предават на поколенията, за да пребъде българското”, заяви Янкова. Тя сподели, че е прочела някои от стиховете в местния печат и е останала възхитена от романтиката в някои от тях и прекрасните стихове. Областният лидер на БСП получи автограф от авторката.

Вирни се горе