Акция „Да превържем раните си от Бойко и ГЕРБ“ провежда МО на БСП- Златоград

Акция „Да превържем раните си от Бойко и ГЕРБ“ провежда МО на БСП- Златоград

Лепенки, с които хората за превържат раните, нанесени от Бойко Борисов и правителството на ГЕРБ раздава общинската организация на БСП в Златоград.

Акцията „Да превържем раните си от Борисов и ГЕРБ“ върви успоредно с подписката за свикване на референдум относно бъдещето на атомната енергетика и строителството на АЕЦ „Белене“. Идеята за нестандартната акция е на Младежкото обединение на БСП в Златоград и се приема много добре от жителите на общината. „Високата безработица, инфлацията, безпаричието, липсата на сигурност и стабилност, емиграцията на младите хора нанасят непоправими рани, които трябва да залепим с лепенка сега и смяна на управлението догодина“, заявиха младежите на социалистическата партия.

Някои от гражданите вземат и цели ролки с лейкопласт, тъй като са „целите в рани“ от антинародното управление. Подписката в най-южния град върви с пълна сила и с голяма подкрепа от местното население. По информация на общинския лидер на БСП- Златоград Емил Хумчев ежедневно в населените места се събират по около 300 подписа.

Вирни се горе