Д-р Даниела Дариткова ще бъде водач на листата на ГЕРБ в Смолян

Д-р Даниела Дариткова ще бъде водач на листата на ГЕРБ в Смолян

Председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова ще бъде водач на листата на ГЕРБ в Смолян. Това заяви самата тя в предаването „Лице в лице” по bTV.

Д-р Дариткова разкри още, че премиерът Бойко Борисов ще бъде лидер на две листи в София и Пловдив, председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще води листата на партията в Кърджали, а здравният министър Костадин Ангелов ще оглави листата във Велико Търново.

Дариткова подчерта, че ГЕРБ за първи път има пълен мандат и правителството ще продължи да работи до избирането на ново правителство.

COVID-кризата трябваше да бъде посочена като най-голямото предизвикателство за това управление. Предизвикателство, което според нас е свързано и с това, което се случи миналата година, защото на фона на COVID-кризата и един значителен за нас успех и изпълнение на предизборните ни ангажименти като влизането на България в чакалнята на Еврозоната и в банковия съюз, се случиха протести, които наистина изразиха недоволство към част от действията ни. Ние сме достатъчно самокритични и винаги сме се вслушвали в гласа на обществото и това наистина беше сериозно изпитание, каза още Дариткова.

Вирни се горе