Смолян е сред номинираните в класацията за "Най-добър град за живеене в България"

Смолян е сред номинираните в класацията за "Най-добър град за живеене в България"

Класацията „Най-добрият град за живеене в България” е съвместна инициатива на Дарик радио и вестник „24 часа”. Тази година 44 града се състезават за престижното отличие. Те ще бъдат оценявани по общо 32 критерия, сред които брой указателни табели, екологично състояние на града, наличие на велоалеи, възможност за спорт, детски площадки, достъп на инвалиди до административни, културни и обществени институции, образование, култура, както и броя на безработните… Надпреварата започна в края на м. септември и ще продължи до 23 октомври,съобщиха от пресцентъра на общината.

Чрез проучването „най-добрият град за живеене в България” можете да дадете своята оценка и да изкажете мнение за това, какво трябва да се промени. Вашият вот може да упражните на информационния сайт Dariknews.bg, който ще определи кой е най-добрия град за живеене според вас.

Вече втора година Варна държи първенството. Кой ще го наследи тази година, ще определят участниците със своето гласуване в интернет. За момента Смолян е на 31 място. Толкова са гласовете отправени в мрежата.

Вирни се горе