Ден на любовта и прошката празнуваха в Златоград

Ден на любовта и прошката празнуваха в Златоград

Ученическият съвет на ОУ ”Васил Левски” гр. Златоград проведе в библиотеката на ОНЧ ”Просвета-1908” „Ден на любовта и прошката” Заедно с училищния психолог Юлия Христова учениците бяха подбрали стихотворения за любовта към родината, майката, и любимия човек. В проява а се включиха и родители ,които заедно с учениците четоха стихотворения посветени на любовта във всичките нейни измерения. Те бяха подготвили и интересни пожелания, които подариха на всички присъстващи. Със своите изпълнения, учениците ни потопиха в творчеството на Иван Вазов, Христо Ботев, Пеньо Пенев, Дамян Дамянов, Петя Дубарова, Нели Черкезова и други.

Библиотекарите подариха на участниците, стихотворения, посветени на любовта на Дора Габе,Елисавета Багряна, Атанас Далчев, Блага Димитрова, Георги Джагаров, Евтим Евтимов, Недялко Йорданов, Христо Фотев, Михаил Белчев и други. Отправиха своите послания към присъстващите , любовта да ги съпровожда ежедневно и да бъде изразявана и показвана.

Партньорската проява за пореден потвърди, че когато хубавите неща се правят и споделят с приятели и излизат от пространството на една институция, са по интересни, разнообразни и креативни, съобщи Зорка Хаджиева, гл. библиотекар.

Вирни се горе