За девета година EVN ще проведе стажантска програма „Младежи с бъдеще”

За девета година EVN ще проведе стажантска програма „Младежи с бъдеще”

За девета поредна година ЕVN България ще проведе своята стажантска програма “Младежи с бъдеще”, която дава възможност на талантливи младежи да придобият реален практически опит в дружеството.

Желаещите да участват в програмата могат да кандидатстват по определени позиции, в съответствие с техния интерес и предпочитания, съобщиха от дружеството. Програмата е с продължителност три месеца (юли, август и септември 2014 г.). В зависимост от обявените позиции местата на провеждане на стажовете включват централни отдели на EVN България в Пловдив и клиентски центрове в Югоизточна България.

И тази година стажантите ще имат възможност да работят по реални и значими проекти, подкрепяни от опитни и квалифицирани специалисти. След края на стажа най-успешно представилите се ще имат шанс да бъдат назначени на постоянна длъжност или да получат покана за посещение на централата на EVN в Австрия.

Кандидатите в програмата трябва да отговарят на следните условия:

• да са студенти трети или по-горен курс от техническа или икономическа специалност

• да владеят английски или немски език

• да притежават добра компютърна грамотност

• да са мотивирани и да имат желание да придобиват и развиват своите умения.

Информация за конкретните стажантски позиции е публикувана на интернет страницата на ЕVN България (www.evn.bg) в меню „Кариери”, секция „Младежи с бъдеще” на линк: http://www.evn.bg/Karieri/mladezhi_s_badeshte.aspx.

Документи се приемат до 15 април 2014 г. на електронен адрес: internship@evn.bg.

Инициативата на ЕVN България „Младежи с бъдеще“ стартира през 2006 гoдина. За положителните резултати на програмата свидетелства засиленият интерес към нея като в периода 2006 – 2013 г. в нея са участвали над 250 студенти, а общият брой на кандидатите е над 2400.

Вирни се горе