Пет съботи, недели и понеделници през декември - пълна кесия

Пет съботи, недели и понеделници през декември - пълна кесия

Напоследък социалните мрежи са залети с “писма на щастието”, които обещават скорошно забогатяване, благоденствие и още какво ли не. Причината е, че настъпващият месец декември е необикновен. В него ни очаква щастливо съвпадение на дати – 5 съботи, пет недели и пет понеделника, пише в. “Комсомолская правда”.

Съвпадението на тези сакрални цифри се случва един път на 824 години, обяснява руският астролог Виталий Осипов пред изданието, цитирано от БТА.

Петицата сама по себе си е една от най-почитаните цифри в Китай, тъй като носи щастие. Според китайската нумерология тя допринася за движението, развитието и промените в света. При гадаенето обозначава фигурата на императора, тоест власт, която обещава максимален разцвет и възход в кариерата, допълва Осипов.

Според фън-шуй трите петици едновременно символизират “кесия с пари”. Затова се смята, че декември може да ни донесе куп пари. За целта трябва да си ушием кесия от ленена тъкан и да сложим в нея няколко големи банкноти. Кесията трябва да носим със себе си. И от време на време да си представяме (най-добре при медитация), как тя се пълни и с други банкноти и става все по-дебела и дебела.

Вирни се горе