На семинар: Обучават бизнеса от Смолян в увеличаване на продажбите

На семинар: Обучават бизнеса от Смолян в увеличаване на продажбите

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира в Смолян обучение за бизнеса, НПО и администрации, съобщи регионалният представител Веселина Велчева. Това е третото обучение, което Агенцията прави за област Смолян за 2016 и 2017 г. Участието на всички е безплатно.

Обучението е на тема „Онлайн търговията и възможностите пред малките и средните предприятия за увеличаване на продажбите“. Както ще видите в предварителната програма, лекторите ще презентират актуална информация относно правилата за търговия онлайн, законодателството в тази посока, както и начините за застраховане на търговските контракти в страната и в чужбина.

Много важна е и информацията за предстояща (през пролетта на 2018 г.) законодателна промяна за защита на личните данни с която фирмите трябва отсега да се съобразят, за да предпазят бизнеса си от неточности при спазването на правилата.

Очаква се във форума другия вторник, 14.11.2017 г., да вземе участие ръководно лице от областната управа, а сред аудиторията да са хора от реалния бизнес – производители търговци, консултанти, експерти от администрации, студенти и ученици.

Вирни се горе