БМВ "кацна" зад блок, паднало от паркинг

БМВ "кацна" зад блок, паднало от паркинг

БМВ “кацна” неочаквано в ливада зад блок в центъра на Смолян. Колата паднала от поне 10 метра от паркинг над ливадата. По чудо няма пострадали, нито пък има щети по колата, само са спукани предните гуми. От блока се дивят как колата не се е озовала в апартаментите им, тъй като ливадата, на която е паднала, е на височината на първия етаж.

28-годишният Владимир К. паркирал БМВ-то на заден на паркинга над блока на ул. “Студентска”. Преди месец му отнели шофьорската книжка, тъй като го хванали да кара с алкохол в кръвта. Следобяд в неделя Владимир решил да слуша музика с приятелката си в колата. Влязъл и я запалил, но колата тръгнала назад и се свлякла от паркинга по наклона надолу до ливадата над блока.

От КАТ му написали акт за шофиране на автомобил без книжка. Сега целият квартал се диви как ще бъде измъкнато возилото от ливадата, тъй като от всички страни е заобиколена от стълби и блокове, а уличката отгоре е тясна и там трудно може да стигне кран. “40 години живея в този блок и не съм си представяла, че кола може да падне на тази ливада, на която си варим бурканите”, тюхкаше се пенсионерка.

Вирни се горе