Владимир Гърбелов е кандидатът на НФСБ за кмет на Смолян

Владимир Гърбелов е кандидатът на НФСБ за кмет на Смолян

Областният координатор на НФСБ и заместник областен управител Владимир Гърбелов е кандидатът на НФСБ за кмет на община Смолян на предстоящите местни избори през октомври.

Днес, НФСБ представи кандидатите си за кметове в някои населени места. Партията влиза в надпреварата със самочувствие, че е доказала как се работи за България и какво е истински патриотизъм, по думите на лидера Валери Симеонов.

Формацията поставя националните приоритети над личните. Такива ще бъдат и нашите кандидати, увери Симеонов и подчерта: “Издигаме основно хора от бизнеса, залагаме на успели хора, а не на политически авантюристи и калинки”.

В Смолян партията издига Владимир Гърбелов. “Тепърва ще решаваме за София. Тя е черешката на тортата и ще решаваме накрая”, обяви още Симеонов. НФСБ ще се бори и за други български общини, каза Валери Симеонов и им пожела попътен вятър.

Същевременно стана ясно, че в битката за местната власт в Смолян влиза и бившият директор на Областната дирекция на полицията Евгени Василев. Той е издигнат от инициативен комитет като независим кандидат за общински съветник.

Вирни се горе