Инж. Румяна Фиданова: Време е ДПС да покаже, какво може да направи за Смолян

 Инж. Румяна Фиданова: Време е ДПС да покаже, какво може да направи за Смолян

Време е вече ДПС да покаже, какво може да направи за населените места в община Смолян, защото през годините партията се е доказала, че милее за хората си. Това заяви кандидат-кметът на Движението за права и свободи за Смолян инж. Румяна Фиданова на предизборна среща с жителите на село Арда.

Инж. Фиданова сподели пред хората, какви са приоритетите й за развитие на общината и начините, с които може да се справи с проблемите. От своя страна жителите на Арда се оплакаха от лошата инфраструктура и липсата на ангажираност от страна на управляващите. Според тях, в селото има проблеми, които са от десетилетия, но до този етап никой не е направил нищо за решаването им. Наблегнаха най-вече на липсата на асфалт, както и на подпорни стени около коритото на река Арда, която при пълноводие излиза от коритото си и наводнява дворове и приземни етажи на къщи. „Защо и в населените места от нашата община да не се развиват, както тези в Рудозем, Мадан и Борино. Нали всички ние виждаме там какво е положението. Там хората повярваха в ДПС и нещата се случиха, време е и при нас да се случи това“, коментира Вижданка Младенова – кандидат за общински съветник от ДПС. Младенова изтъкна личните качества на инж. Фиданова, както посочи че зад гърба й стои мощната подкрепа на ДПС. „Имам и изключително личен мотив да се подобри състоянието на Община Смолян и тя да се превърне в привлекателно място за инвестиции, за да може да се спре миграцията на хората и живот и здраве, моят син като завърши висшето си образование, да се завърне и развива тук с удоволствие“, добави инж. Фиданова.

Общинският председател на ДПС – Смолян Милен Журналов представи листата с кандидатите за съветници от ДПС, като посочи че екипната работа в Движението е на преден план и се цени всяко едно мнение. На предизборната среща в село Арда присъстваха още Елица Касабова, Адрияна Делянова и Марияна Краева, които са част от листата на ДПС.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена форма

Вирни се горе