Инж. Румяна Фиданова: Там, където управлява ДПС, нещата се получават

четвъртък, 03 октомври 2019 г.

Там, където Движението за права и свободи управлява, нещата се получават. Не се делят хората и се полагат грижи за всички. Това е доказано във времето. Това заяви кандидатът на ДПС за кмет на Община Смолян, инж. Румяна Фиданова на среща с жителите на село Кошница. Кандидат-кметът на Движенето увери хората, че ако получи тяхното доверие с № 55, както за нея така и за кандидат съветниците, че ще превърне Община Смолян в привлекателно място за бизнеса и те самите ще искат да инвестират в региона и ще разкриват нови работни места, която ще бъде и една от предвидените мерки със справяне с миграцията на младите хора.

„Аз съм прагматичен човек, когато получа задача, просто я решавам и то в бърз порядък. Запозната съм с повечето проблеми в общината, включително и във вашето село. Не мисля, че се иска много за решаването им, просто трябва да се има желание“, коментира инж. Фиданова.

Тя призова присъстващите, ако искат нещата при тях да се получат и да не се чувстват забравени от управляващите, да изберат № 55 в бюлетините на 27 октомври, както за кандидат-кмет така и за общински съветници, тъй като силата на ДПС е в екипната работа.

За пример даде съседните общини Мадан и Рудозем, които са преобразени през последните години благодарение на ДПС и изградения екип от партията. Кандидат-кметът на ДПС за Община Смолян бе представена пред жителите на Кошница, от председателя на Общинският съвет на Движението в Смолян, Милен Журналов. Той определи инж. Румяна Фиданова, като чист, кадърен и можещ човек. „Вие имате уникалната възможност да изберете за кмет, един истински и чист човек, доказан професионалист, който иска да помогне на всички нас – жителите на Община Смолян“, заяви с категоричност Милен Журналов.

Кандидатът на ДПС за общински съветник Вижданка Младенова , определи инж. Фиданова като прекрасен и деен човек.

„Имаме прекрасен кандидат за кмет и ние вярваме, че тя ще успее“, коментира Младенова. Тя припомни на жителите на селото, че през годините те са си давали доверието на различни партии, но проблемите им с остарелият водопровод, счупените контейнери за смет, извозването на отпадъците и подкопаният им мост, който е на път да рухне си стоят.

„Дайте този път своето доверие на нас и ще видите, ние какво можем, просто трябва да ни се доверите“, добави Вижданка Младенова. Като чудесен и нахъсан и можещ човек бе определена инж. Фиданова и от Елица Касабова – кандидат за общински съветник от ДПС, като също посочи, че правилният избор е в № 55.

Хората в селото се оплакаха, че са забравени от властта през последните години и никой от тях не е стъпвал там, като според тях, те са пренебрегвани, заради малкото жители на селото.

„Няма значение в едно село, колко човека живеят 1 или 10, то за него и жителите му трябва да се полагат грижи“, категоричен бе и Валентин Кръпчев, който също е в листата на ДПС за предстоящите избори за общински съветници.

Силата на ДПС е в малките населени места, защото ако не е тази партия, тези места за забравени, увери ги Милен Журналов, като даде пример с населените места, в които ДПС е имало кметове в община Смолян.

„В Сивино чакаха пътя 30 години, много проблеми решихме в Стража, както и в Ровина. За нас нямаше значение колко са жителите, ние просто работихме за тях, за да им се решат проблемите, за които чакаха с години“, добави Журналов, който има опит и като общински съветник.

„Вие сте единствените представители на политическа партия, които в рамките на една година идва три пъти, други не са стъпвали тук“, категоричен бе бившият кмет на с. Кошница Здравко Харачаров.

Той отбеляза, че няма значение човек от коя политическа партия е и всеки сам избира и решава, какво да прави, но трябва да се оценява всичко. Харачаров отново напомни проблемите на селото, като изрази недоволството от случващото се на този етап с вътрешно-уличната мрежа, проблемите със сметосъбирането и проблемът с водопровода.

„Около нас имаме много извори, но не можем да ги ползваме“, заяви Елена Радева, която е кандидат за съветник да ДПС за община Смолян. „Вие всички ме познавате, аз съм си такава каквато съм, ако мога помагам, няма да се променя“, добави Радева, като призова хората от селото да дадат своето доверие на ДПС с № 55.

Несъгласие със случващото се на територията на Община Смолян изрази и Адрияна Делянова, която също е в листата на ДПС. „За младите хора е нужна работа, която де е добре заплатена. Няма как да задържиш младите с минимални заплати, това трябва да се промени. Няма приличен парк, в който да излезеш на разходка. Повечето семейства са с едно дете, второто е лукс, а причината е отново в ниските доходи“, заяви Делянова. Тя увери присъстващите, че ДПС може да промени нещата в правилната посока, но затова е нужна мощна подкрепа от страна на жителите от общината избирайки № 55 на 27 октомври.

Общинският председател на ДПС – Смолян Милен Журналов, припомни на жителите на селото, че през последните години те са се опитвали да им помагат и да решат някои от проблемите им, включително и с лични средства.

„Ако получим вашето доверие, то ние ще продължим да правим всичко по силите си за вас“, категоричен бе той.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена форма

Източник: Пресцентър на ДПС-Смолян

Коментари (0)

*За да поставите коментар трябва да сте регистриран потребител.

Новините по общини

Архив

2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009