Граждани алармират „Новото време“ за нарушения на общината

Граждани алармират „Новото време“ за нарушения на общината

„Новото време“ получи сигнал от съвестни граждани за сериозно нарушение на ремонтни дейности по улица „Острица“. Започнали преди началото на предизборната кампания, те са извършвани с множество проблеми и реални опасности за живота на гражданите в района.

Кирил Хаджихристев посети веднага след подадения призив района на разкопаната улица, където гражданите споделиха, че работниците на обекта работят едва по около 4 часа на ден, а за последните 4 дни не са се явявали изобщо. Неконтролирано са разкопани бордюри и тротоари и границите на имотите на жителите са нарушени. Съществува риск при валежи улицата да се превърне в канал и да прелее и наводни приземните етажи, защото водата от ул. “Искър” и ул. “Миньорска” ще потече ул. “Острица”.

Жителите на района са потърсили информация за срока за изпълнение на проекта и не са получили адекватен отговор – служители на общината са им заявили, че такъв срок няма.

Живеещите на „Острица“ основателно са възмутени от подобно безхаберие и поискаха от представителите на „Новото време“ зададат въпроси на общината, които Кирил Хаджихристев предаде:

„Защо от никъде не се получава отговор какъв е срокът за изпълнение на ремонта? Защо се отказват елементарни права на гражданите? Защо се поставят хората в рискови ситуации от безотговорното отношение на общинските служители? За такива безумия ли се харчат данъците на смолянчани?“

Представителите на Новото време се ангажират да продължат да следят, разследват и погрижат за адекватно връщане на нормалния живот на гражданите.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена форма

Вирни се горе