Слави и Мартина чакат бебе

Слави и Мартина чакат бебе

Балерината Мартина е бременна от шоумена Слави Трифонов. Мълвата е потвърдена от няколко източника малко след като тестът за бременност отчита позитивен резултат.

Естествено всичко се пази в голяма тайна, като Трифонов дори е назначил охрана, за да е сигурен, че Мартина няма да се изтърве за щастливото събитие, пише hotarena.net. Тъй като танцьорката е слабичка, все още не й личи, но вече е спряла да ходи на работа и се вясва само от време на време за наставления.

Скоро двамата планират да заминат на почивка в чужбина, където Мартина да остане, за да не се разчуе, че носи детето на Дългия. Той се притеснява за сигурността на наследника си и най-вероятно ще прати годеницата си под закрилата на Дарина Павлова, с която са дългогодишни приятели.

Преди един месец звездната двойка обяви годежа си на тайна вечеря в “Бояна” само пред най-близките си хора. Въпреки непрестанните слухове, че Слави редовно изневерява на лудо влюбената танцьорка се оказа, че двамата сериозно обмислят да създадат свое семейство и не обръщат внимание на клюките.

Вирни се горе