Никълъс Кейдж идва в България

Никълъс Кейдж идва в България

Дори и да не сме сред най-верните фенове на The Expendables, то продължението на популярното екшън заглавие провокира интереса ни все повече и повече с всеки изминал ден.

След като вече чакаме появата в София на куп звезди като Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone), Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger), Мики Рурк (Mickey Rourke), Брус Уилис (Bruce Willis), Чък Норис (Chuck Norris), Джет Ли, Жан-Клод Ван Дам (Jean-Claude Van Damme), Питър Уелър (Peter Weller), нашумял с “Робокоп”, без да включваме и режисьора на филма – Саймън Уест (Simon West), сега сме на път да посрещнем и още едно име от ранга на горепосочените – Никълъс Кейдж (Nicolas Cage).

И тъй като сме наясно, че мнозина ще се усъмнят в достоверността на тази информация, ще уточним, че тя е разкрита от самия Сталоун, който даде обширно интервю за филма пред Entertainment Weekly.

“Вече осигурихме официално Чък Норис, доколкото знам същото важи и за Ник Кейдж. Работим върху няколко сценария, като планираме доста неща, защото все пак става дума за България. Там си малко като в заточение, знаете ли, особено през зимата”, коментира Слай пред изданието.

След като през първата част той работи върху реализацията и като режисьор, този път е предпочел да остави това на Саймън Уест, познат от работата си над “Въздушен конвой” (Con Air) и “Лара Крофт”, а сам да се съсредоточи върху актьорската игра, сценария и продуцирането на екшъна.

Все още пък няма яснота кога точно големите звезди ще пристигнат в София, тъй като първоначално бе обявено, че това ще се случи на 19 септември, но по последни данни датата е изместена за в близко бъдеще.

Вирни се горе