Модните тенденции през порлетно-летния сезон

Модните тенденции през порлетно-летния сезон

Настъпи пролетния сезон, който бързо ще се изниже и ще дойде лятото. С покачването на температурите се покачва и желанието ни да разберем кои дрехи, принтове и цветове ще бъдат на мода този сезон.

Интересното е, че онези неща, които ще бъдат хит за сеозона пролет-лято са тотално противоположни и ще позволяват голяма волност и свобода на съчетанията. Особено актуални са тесните панталонки и поли, тип молив. Те изящно подчертават красивите форми. Много модерни ще бъдат и съчетания на най-различни воали, ресни и т.н.

Материите са ясни – прозрачни и леки. Те загатват и са подходящи при високи температури. Пастелните цветове са на върха на модните тенденции, като вървят ръка за ръка със своите противоположни – ярките. Червеното ще е сред първите модни за сезона, а металическите тонове няма да бъдат по-назад. Камъчетата, пайети и всякакви блестящи мотиви са много предпочитани.

Ако сте забелязали напоследък е доста модерно навсякъде да се вкарва мотивът дъга. Съчетанието на много цветове, а също така и карето. Многоцветното влиза на мода с бясна скорост. В началото по-смелите го комбинираха с някаква изчистена дреха, но днес хората правят комбинации от бижута, обувки и дрехи , от които всеки елемент е многоцветен.

Какво имаме предвид под многоцветни артикули и дрехи? Онези, върху които са поставени много принтове на анимационни герои, животни, звездички, геометрични фигури, сърца и т.н. Другият вид са масивните флорални мотиви, каретата и хоризонтално или вертикално разположените линии. Ако бъдете смели може да съчетаете няколко от тях като световноизвестните модни икони, които за обикновения човек могат трудно да бъдат разбрани.

Важен момент е да отриете тънката граница и разлика между модно и свежо и кич. Играта на цветове не е лесна и трябва да внимавате с комбинациите.

https://kapere.com/

Вирни се горе