Летни музейни вечери в Смолян!

Летни музейни вечери в Смолян!

„Летни музейни вечери“ се организират от РИМ „Стою Шишков“ – Смолян, от 20 до 22 август 2019 година на пл. „Свобода“ – Стар център на Смолян. Целта е популяризиране на музейната институция, достигане до широка публика на информация за важни музейни ценности, в съчетание с естетическото удоволствие от досега с изкуството. Идеята е инициативата да се превърне в устойчиво събитие всяко лято.

Културното събитие ще се реализира в три поредни вечери и включва провеждането на концерти с фолклорна, класическа и поп-музика, преди всеки от които ще се представя по една музейна история за уникални музейни ценности в РИМ „Стою Шишков“ – Смолян.

„Летни музейни вечери“ се провеждат с подкрепата на Община Смолян и дарители, под почетния патронаж на Кмета на Община Смолян г-н Николай Мелемов.

РИМ „Стою Шишков“ – Смолян обявява дарителска кампания за провеждане на Летните музейни вечери`2019. При желание да бъде направено дарение или спонсорство на РИМ „Стою Шишков“ за реализирането на тази нова инициатива на първата страница на сайта на музея www.museumsmolyan.eu има информация за банковата сметка, както и договори за дарение и спонсорство.

Вирни се горе