Трима младежи пострадаха при тежка катастрофа край Мадан

Трима младежи пострадаха при тежка катастрофа край Мадан

Трима 15-годишни младежи пострадаха при тежка катастрофа, днес в късният следобед по пътя Мадан-Средногорци, обл.Смолян. Инцидентът е засегнал две момичета и едно момче от Мадан, като последното е пострадало най-сериозно и е транспортирано към болницата в Смолян, потвърди директорът на полицията старши комисар Николай Димов.

По предварителна информация, сблъсъкът е между лек автомобил „Фиат Пунто“ и „Мерцедес“ и е станал около 16:00 ч. Пострадалите се движели в „Фиат“-а, управляван от 18-годишна жителка на с. Боровина. Двама от младежите са били на задната седалка, а едното до шофьорската седалка. При удара е изхвърчала и газова бутилка от един от автомобилите и се е получило частично загазяване, твърдят очевидци. Момичетата са прегледани в Спешния център в Мадан и са без сериозни последствия. Водачите на двата автомобила също са добре. „Мерцедес“-а е с бургаска регистрация, но управляван от мъж от Мадан.

„Един от младежите е транспортиран в болницата в Смолян, колегите са на място и правят оглед. Ще се образува досъдебно производство“, коментира още старши комисар Димов.

От Спешния център в Смолян уточниха, че момчето е в стабилно състояние и няма опасност за живата му, но след като премине през рентгена ще бъде настанен в Хирургичното отделение.

Движението в района на катастрофата вече е възстановено, сблъсъкът е бил челен.

Вирни се горе