Акция на полицията в Чепеларе, откриха и иззеха над 400 литра алкохол без бандерол

Акция на полицията в Чепеларе, откриха и иззеха над 400 литра алкохол без бандерол

Служители на РУ-Чепеларе намериха и иззеха общо 415,5 литра алкохол, без документ за платен акциз, при операция срещу съхранението и разпространението на акцизни цигари без бандерол в пет жилища в гр. Чепеларе.

На ул. “Васил Гаджуров”, при извършена полицейска проверка, на първия етаж на жилище, собственост на Н. А. На 58 г. са намерени и иззети 40 литра наливна ракия, без документ за платнен акциз. Алкохолът е предаден с протокол за доброволно предаване. По случая е заведена административна преписка. Уведомено е митническо бюро – гр. Смолян.

На същата улица, при извършена полицейска проверка, на четвърти етаж от жилище, собственост на С. А. – 56-годишен, са намерени и иззети 160 литра наливна ракия, без документ за платнен акциз. Алкохолът е предаден с протокол за доброволно предаване. По случая е заведена административна преписка. Уведомено е митническо бюро – гр. Смолян.

На ул. “Здравец”, при извършена полицейска проверка, в жилище, обитавано от К. Д. На 67 г. са намерени и иззети 30 литра наливна ракия, без документ за платнен акциз. Алкохолът е предаден с протокол за доброволно предаване. По случая е заведена административна преписка. Уведомено е митническо бюро – гр. Смолян.

На ул. “Беломорска”, при извършена полицейска проверка, в жилище и избено помещение, собственост на Д. Й. – 62-годишна, са намерени и иззети 142 литра наливна ракия, без документ за платнен акциз. Алкохолът е предаден с протокол за доброволно предаване. По случая е заведена административна преписка. Уведомено е митническо бюро – гр. Смолян.

При извършена полицейска проверка на ул. “Васил Дечев” в жилище, собственост на В. Д. – 78-годишна са намерени и иззети 43,5 литра наливна ракия, без документ за платнен акциз. Алкохолът е предаден с протокол за доброволно предаване. По случая е заведена административна преписка. Уведомено е митническо бюро – гр. Смолян.

Вирни се горе