Мис България 2010 Ромина Андонова: Ще дам всичко от себе си, за да представя страната ни достойно

сряда, 05 май 2010 г.

Новата Мис България Ромина Андонова даде ексклузивно интервю за bliasak.bg минути, след като спечели престижната титла. Само при нас четете какви са емоциите от победата, както и какъв инцидент я сполетя малко преди да се качи на сцената:

Здравей, Ромина! Как се чувстваш като победителка? Ромина Андонова: Като победителка се чувствам много развълнувана, това беше нещо, което не очаквах. Няма начин тази титла да не те развълнува по някакъв начин и да не се почувстваш, както се казва, на върха на всичко. Емоцията е доста голяма.

Какво усети, докато беше на сцената? Ромина Андонова: Че краката ми трепереха много. В такива ситуации емоцията е толкова силна, че почти нищо не чувстваш, изпадаш в някакво състояние, в което нямаш обяснение, искаш да видиш как ще се стекат обстоятелствата, но не можеш да реагираш.

Малко преди да излезеш на сцената стана инцидент – одраска си крака. Сега как си? Ромина Андонова: Да, при качването с тази прекрасна рокля, понеже обувките са ми малко хлъзгави, се одрасках доста лошо с тока, но пак казвам – не усетих почти нищо, заради емоциите.

Битува схващане, че конкурсът „Мис България” е нагласен. Ти какво мислиш по този въпрос? Ромина Андонова: Ами, да ви кажа, това е сега и занапред ще е така. Няма какво да го коментираме, видяхте реакциите на всяко едно от момичетата – те са искрени. Когато не очакваш едно нещо, реакцията, очите на човек, излъчването му, изобщо цялостното му поведение на сцена, говорят много.

Тази година те очаква и конкурсът „Мис Свят”. Как смяташ да представиш България? Ромина Андонова: Ами аз съм Мис България от няколко минути, така че още не съм много-много наясно. Шегата настрана – ще дам всичко от себе си, за да представя България достойно, такава, каквато трябва да бъде!

Източник: bliasak.bg

Коментари (0)

*За да поставите коментар трябва да сте регистриран потребител.

Новините по общини

Архив

2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009