В Момчиловци: Отървете ни от ГЕРБ

сряда, 08 май 2013 г.

В Момчиловци си пожелаха завинаги да бъдат избавени от ГЕРБ. В смолянското село признаха, че кабинетът „Борисов” е най-големият бич за България в последните 23 г. На среща с лидера на листата на Коалиция за България в Област Смолян Дора Янкова, жителите на селото призоваха левицата да „премахне ГЕРБ от картата на света”. Янкова, която е родом именно от Момчиловци, се зарече да се бори, докато не изпълни заръката. „Първо трябва да спечелим изборите в неделя”, отсече Янкова.

„Българинът има нужда от социална опора. Не да се чуди какво ще вечерят децата му. Партията на Борисов това така и не го разбра. Те бяха яхнали европарите и от друго не се интересуваха. Всяка държава трябва да си организира и разпредели първо националния и местния ресурс, а след това европейския. Но резултатите показаха, че ГЕРБ са построили по-малко магистрали от „лошата” Тройна коалиция. За Област Смолян да не говорим. Тук направо бяхме забравени. Трябва да се обединим и да върнем държавата в правия път. Пламен Орешарски ще е точният човек за премиер на България. Той се е доказал и знае как да ръководи. Изборът му не е политически, а експертен”, обяви още Янкова.

Тя разкри, че Стефан Данаилов, който е със смолянски корени, ще направи така, че РДТ „Николай Хайтов” пак да отвори врати. „Орешарски обеща, че веднага ще намери 300 000 лв. за театъра. Тези действия са отношение към народа, към неговата култура. Българите имат нужда от това”, обобщи лидерът на левицата в Смолянско.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Пресцентър на БСП- Смолян

Коментари (0)

*За да поставите коментар трябва да сте регистриран потребител.

Новините по общини

Архив

2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009