Салих Аршински: ДПС доказа с делата си, защо хората трябва да ни подкрепят

Салих Аршински: ДПС доказа с делата си, защо хората трябва да ни подкрепят

„Движението за права и свободи доказа с делата си, защо хората трябва да ни подкрепят в неделя“, заяви областният лидер на ДПС – Смолян Салих Аршински.

„Всички сме свидетели, че когато ДПС е в управлението, региона ни се развива. Вече има пари за улици и в малките села, а не само за магистрали, отпускат се средства за спортни съоръжения в села, като Елховец, а не само за зали като „Армеец“. Хората в региона почувстваха подкрепата на държавата и тази подкрепа ще продължава да расте“, добави Салих Аршински. Според Аршински едва ли има по-силен аргумент от фактите, за да поиска от всички подкрепата за ДПС в неделя.

„Призовавам всеки пълнолетен гражданин да отиде в неделя и да направи правилния избор в интегралната бюлетина, а той е № 29. Отправям този призив с високо вдигната глава, защото ДПС е партия на делата, а не на празните обещания. Ако искаме да има бъдеще за всички тук, нека докараме Европа в България“, добави областният председател.

Той коментира и твърденията на един от кандидатите за евродепутат по време на обиколка в Смолянско. „Останах потресен, когато хората ми разказаха, че кандидатът на ГЕРБ- Владимир Уручев е заявил, че ДПС са причината община Смолян да не участва в Програмата за развитие на селските райони. Не мога да повярвам, че един евродепутат с опит и стаж в Европарламента може да заяви подобно нещо. Този човек или не познава европейското законодателство или умишлено подвежда и лъже хората с подобни изказвания“, коментира Салих Аршински. „За повечето е ясно, че участието в тази програма не се определя от правителството, а от европейските директиви“, добави областният председател на ДПС.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе