Приветствие От Стефан Сабрутев, кандидат за кмет на Смолян

понеделник, 19 октомври 2015 г.

УВАЖАЕМИ ЛЕКАРИ И МЕДИЦИНСКИ СПЕЦИАЛИСТИ!

Покланям се пред Вашия отговорен ежедневен труд в името на хората! Изпълнен със себеотдаденост, висок морал, вярност към Хипократовата клетва. Във вашите ръце са здравето и животът на всеки един от нас, на българската нация. Българските лекари избраха за свой празник 19 октомври, Деня на св. Иван Рилски Чудотворец, дълбоко почитан като закрилник на българския народ и основател на Рилския манастир. Приеха всепризнатия български светец за покровител на най-хуманната и благородна професия с неговия пример за всеотдайно служение на страдащите и отчаяните, останал в преданията с чудесата на изцелението.

Нека чудото на възвърнатото здраве и спасения живот съпровожда и вашите делници. Да се множат благодарните Ви пациенти, на които помагате със знания и загриженост, с професионална компетентност и стремеж за усъвършенстване, с топло човешко отношение. Вярвам, че с общи усилия можем да отговорим на предизвикателствата на времето и на очакванията на хората от община Смолян за съвременно и качествено здравеопазване.

Пожелавам Ви успех и удовлетворение от Вашата мисия да правите Добро като дарявате безценна надежда за живот и щастливи усмивки! Свети Иван Рилски Чудотворец да бди над Вас и Вашите семейства!

С голямо уважение! Стефан Сабрутев

Купуването продаването на гласове е престъпление.

Източник: Пресцентър БСП-Смолян

Коментари (0)

*За да поставите коментар трябва да сте регистриран потребител.

Новините по общини

Архив

2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009