Кандидатите за народни представители от Обединение ДОСТ Хюсеин Хафъзов и д-р Хари Алексиев се срещнаха с хората от Мадан

Кандидатите за народни представители от Обединение ДОСТ Хюсеин Хафъзов и д-р Хари Алексиев се срещнаха с хората от Мадан

Кандидатите за народни представители от Обединение ДОСТ за Смолянска област Хюсеин Хафъзов и д-р Хари Алексиев се срещнаха с хората от Мадан, в центъра на града. Те изложиха своите идеи и приоритети. Посетиха Хосписът в Община Мадан, като пожелаха скорошно оздравяване на болните. Хафъзов изрази мнение, че тези социални грижи трябва да бъдат доразвити и подпомагани от Държавния бюджет.

Един от основните приоритети, за които ще настоява Обединение ДОСТ, е да се осигурят по–качествени социални услуги за нуждаещите се групи. Очевидно е, че в община Мадан се полагат необходимите грижи и внимание, но държавата трябва да подпомага такива добри практики в малките общини.

В късния следобед Хюсеин Хафъзов и екипът му посетиха село Средногорци, едно от най-големите в общината. Там водачът на листата Хафъзов заяви: ”На скандалите и парите ще противопоставим силата на идеите. Близо до проблемите, болките и грижата за всеки един жител на Смолянска област “. Само за няколко дни водачът на листата Хюсеин Хафъзов и останалите кандидати проведоха разговори и срещи със стотици жители в област Смолян, община Мадан.

Програмата на Обединение ДОСТ продължи с мероприятие в Читалището на село Чепинци. Там водачът на листата за Смолянска област Хюсеин Хафъзов заяви: “Нашата кампания ще премине под надслов “Силата на идеите срещу скандалите и парите. Ще стигнем до всеки, защото сме уверени, че хората имат силата, смелостта и отговорността да работят за една по-добра България”, увериха кандидатите за народни представители от ДОСТ. "Една партия е толкова голяма, колкото са големи нейните идеи и цели. Нашата основна идея и цел е да допринесем за освобождаването на българската политика, държавно управление и българските граждани от хватката на олигархичните кръгове, които са причина за икономическата, социална и културна изостаналост на страната ни. Заявяваме, че ще поставяме въпроси и проблеми, свързани с икономиката, младежката безработица, инфраструктурата, образованието, социалната и културна сфера. Особен акцент ще бъдат човешките права и културното равноправие на всички български граждани в европейска България”, увери Хюсеин Хафъзов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе