Кандидатът за кмет втори мандат на община Девин Цветалин Пенков се срещна с жителите на Триград, Михалково и Осиково

Кандидатът за кмет втори мандат на община Девин Цветалин Пенков се срещна с жителите на Триград, Михалково и Осиково

На срещата триградчани се интересуваха от състоянието на болницата в момента. Д-р Яръмов сподели за периода от затварянето до възстановяването на работата на лечебницата. За битката и усилията на Пенков и гражданите тя да бъде отново отворена и хората да имат отново възможност за лечение. Пенков очерта най-важните проекти и постигнатото чрез тях за общината. „Ще има туристически път през с. Кестен, който ще ни свързва с Гърция”, посочи той. Главният архитект Марияна Перфанова разказа за соята работа в Общината, за подкрепата и съвместната дейност с кмета по реализирането на много проекти. Подкрепа за Пенков заявиха на срещата кандидатът за кмет на Триград Младен Хаджийски, представителят на Социалдемократичаската партия Йордан Йорданов, кандидатите за общински съветници Младен Исаев, Дияна Чаушева и др.

Кандидатът за кмет втори мандат на община Девин Цветалин Пенков се срещна и с жителите на с. Михалково на площада, където събитието бе открито с прекрасни изпълнения на гайда и родопски песни. Хората бяха запознати от кмета Пенков с финансовото състояние на общината – със заварения в началото на мандата огромен дълг от 11 млн. лв. и стопяването му до 4 млн. в момента. Той обясни също за работата на болницата и нейното възстановяване от отварянето й до сега.

С аплодисменти и настроение бе посрещнат кандидатът за кмет втори мандат на община Девин Цветалин Пенков в пълна зала в с. Осиково. Пред хората той сподели за всички трудности, през които е преминал, за да постигне промяна и развитие за общината, да реализира всички проекти, включително и за село Осиково. На въпрос за належащата подмяна на водопроводната мрежа кметът обясни, че има проект, очаква се одобрение и стартирането му за нейното и изграждане, предвидена е в скоро време нова спортна площадка и др. „Тепърва предстои много да се направи за селото”, каза на срещата Пенков .

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе