Земеделският министър идва на посещение в област Смолян

Земеделският министър идва на посещение в област Смолян

На 24 септември (четвъртък) министър Десислава Танева ще посети област Смолян. В 10:30 ч. министър Танева ще бъде посрещната пред сградата на общинска администрация Чепеларе, след което ще посети мултифункционалното игрище в гр. Чепеларе. Обектът е реализиран по проект „Създаване на условия за активен отдих и спорт в община Чепеларе”, финансиран по Мярка 321 „Основни услуги за населението и икономиката на селските райони“ от Програма за развитие на селските райони за периода 2007-2013 год.

От 11:00 часа ще се проведе работна среща с представители на горовладелски кооперации, дърводобивни и дървопреработващи предприятия на територията на община Чепеларе и животновъди от региона.

От 14:00 часа министър Десислава Танева ще бъде в община Баните за откриване на спортна площадка в с.Оряховец. След това ще бъде проведена среща в заседателната зала на община Баните с представители на горовладелски кооперации, дърводелски предприятия, мандраджии и животновъди от региона.

В залата на община Златоград, от 17:30 часа, министърът на земеделието и храните Десислава Танева ще се срещне с представители на бизнеса за обсъждане на проблеми, свързани с Програмата за развитие на селските райони.

Вирни се горе