Събрание на акционерите на МБАЛ–Смолян

Събрание на акционерите на МБАЛ–Смолян

В петък – 11 май, се проведе редовното общо събрание на акционерите на Многопрофилната болница за активно лечение „Д-р Братан Шукеров” АД,съобщиха от пресцентъра на здравното заведение.

Упълномощените представители на акционерите приеха доклада на съвета на директорите за дейността на дружеството през 2011 г. и финансовия отчет за изтеклата година.

Упълномощеният представител на държавата от Министерство на здравеопазването Силвия Томова заяви, че МБАЛ „Д-р Братан Шукеров” приключва финансовата 2011 г. с положителен текущ финансов резултат и липса на просрочени задължения. „Основните показатели, които определят дейността на дружеството, показват стабилитет, което е предпоставка лечебното заведение да запази позициите си на водещо в региона”, подчерта тя.

Гласувани бяха и промени в състава на Съвет на директорите.

За председател на Съвета на директорите на дружеството бе избрана инж. Благовеста Ангелова Янева – Стойчева. За заместник-председател – д-р Стефан Димитров Райков и за изпълнителен директор и член на Съвета на директорите – д-р Марин Даракчиев.

Вирни се горе