Оценка "Отличен" поставиха участниците от 15 страни на проведения конгрес на ЮЕМФ в Белград

Оценка "Отличен" поставиха участниците от 15 страни на проведения конгрес на ЮЕМФ в Белград

Във връзка с процедурата по акредитация на конгреса от Европейския акредитационен съвет за непрекъснато обучение по медицина всички участници бяха помолени да попълнят анкета, с която да дадат своята оценка за научната програма и организацията на конгреса. Анкетата включваше следните въпроси:

  1. Дайте обща оценка за качеството на проведеното обучение.

  2. Информацията беше ли полезна и свързана с вашата практика?

  3. Смятате ли, че представената информация беше добре балансирана и подкрепена с достатъчно доказателства?

  4. Предвидено ли беше в програмата достатъчно време за дискусии и въпроси?

  5. Подходящи ли бяха условията и мястото за целите на това събитие?

  6. Как оценявате мениджмънта и организацията на събитието?

Отговорите, които участниците дадоха красноречиво говорят за високата оценка, дадена от тях на конгреса. 83% оценяват качеството на обучението като отлично, 16% – като много добро и само 1 % – като добро. Относно ползата от информацията и връзката й с практическата дейност отлична оценка дават 64%, много добра – 29%, добра – 5%.

69% са изразили мнение, че представената информация е била добре балансирана и подкрепена с достатъчно доказателства, а 28% дават много добра оценка по този показател.

90% са много доволни от предвиденото в програмата време за дискусии и въпроси. 86% оценяват като отлични условията и мястото на провеждане на конгреса, а 7% им дават много добра оценка. Като отлични определят мениджмънта и организацията на събитието 91%, а като много добри – 5%.

Вирни се горе