И болните деца в МБАЛ - с подаръци от Дядо Коледа

И болните деца в МБАЛ  - с подаръци от Дядо Коледа

За осма поредна година всички дечица на лечение в МБАЛ – Смолян ще получат празнична изненада – при тях пристига Дядо Коледа, който ще извади от торбата подарък за всяко едно от тях.

Тържеството отново е подготвено от старшата сестра в педиатричното отделение Стефка Илиева. Тя посочи, че празникът за децата от отделението и от цялата болница, ще е на 23 декември /вторник/ от 12,30 часа. Всички подаръци и тази година са дарени от Лъчезар Капарашев – председател на Борда на директорите на „Тип – топ куриер” – София. Много сме му благодарни за поредния голям жест, който той прави в името на болните дечица, каза старшата сестра.

Празничната програма е дело на актрисата Десислава Минчева.Тя ще зарадва лекуващите се малчугани със специален детски спектакъл. Членове на Българския младежки червен кръст от областния град пък ще се превъплътят в ролята на джуджетата.

Надявам се този празник да влее много радост и оптимизъм у малките ни пациенти и да спомогне за колкото се може по-бързото им оздравяване и изписване от болничните стаи, каза още Стефка Илиева.

Вирни се горе