Започнаха снимките на новия български сериал „Дяволското гърло”, търсят доброволци за участие в масови сцени

Започнаха снимките на новия български сериал „Дяволското гърло”, търсят доброволци за участие в масови сцени

Започнаха снимките на новия български сериал „Дяволското гърло”, който се снима в региона на Смолян с един от най-успешните продуценти в България – Евтим Милошев и екипът на Dream Team Films. Това е първият български сериал, който се снима изцяло извън София. В него има всичко, което вълнува българите – криминален сюжет, любов, отмъщение, история, природа, значими социални теми, каквито са бежанския въпрос, съжителство на различни етноси на една територия, магическата сила на планината и още и още. Участват доказани актьори, млади таланти и актьори от Смолянския театър.

Уважаеми смолянчани, гости на града и филмови ентусиасти, Екипът на уникалната за страната ни продукция, търси доброволци за участие в масови сцени към сериала.

Всички желаещи да се присъединят и да усетят отблизо магията на истинското кино са добре дошли на снимки.

Масовите сцени ще бъдат снимани на 20.08.2017 г. Сборният пункт ще бъде на площада пред Община Смолян в 9.30 часа при водната каскада.

Ангажиментът е доброволен и ще продължи целия снимачен ден до късния следобед. Осигурени са храна и вода за участниците, призоваха от екипа.

Вирни се горе