За първи път през 15-годишната си история отлагат Перелик Уърлд Мюзик & Джаз Фестивал 2020!

За първи път през 15-годишната си история отлагат Перелик Уърлд Мюзик & Джаз Фестивал 2020!

Скъпи наши фенове и посетители,

Ние някак си бяхме подготвени за това през последните два месеца, но въпреки всичко, не можем да опишем тъгата, която изпитваме днес.

С дълбоко съжаление, като организатори на Перелик Уърлд Мюзик & Джаз Фестивал, в този ден трябва да обявим, че тазгодишното събитие, което трябваше да се проведе на 25 Юли, 2020 година, няма да се състои. Програмата, която бяхме планирали за това лято, частично ще се прехвърли към следващото ни издание, което очакваме с нетърпение на 31 Юли, 2021 година.

Фестивалът трябва да бъде отменен за първи път през петнайсетгодишната си история, в която той обединяваше хората и представяше незабравими музикални моменти. Всички ние от екипът на Фестивала се надяваме да продължим да споделяме магическите моменти с тези от Вас, които като нас, не могат да си представят лято без Перелик Уърлд Мюзик & Джаз Фестивал в Родопите. Нашите мисли са с нашият екип, с нашите музиканти, изпълнители, помощници, техници и инженери и към всички наши партньори, които правят това събитие възможно – от местни хотели и бизнеси, до всички жители на град Смолян и, разбира се, нашите лоялни фенове.

Нямаме търпение да Ви видим отново на връх Перелик на 31 Юли, 2021 година, за нощ на незабравими преживявания и музикална магия!

Бъдете здрави и до скоро!

Екипът на Перелик Уърлд Мюзик & Джаз Фестивал

Вирни се горе