За 9-ти път „Арексим инженеринг“ ще участва във форум „Стажове“ на ТУ София

За 9-ти път „Арексим инженеринг“ ще участва във форум „Стажове“ на ТУ София

За девета поредна година „Арексим инженеринг“ ЕАД, гр. Смолян ще участва на традиционното изложение за работодатели „Стажове“, на което домакин отново ще бъде ТУ София.

На 7 април 2020 година (сряда) представянето на фирмите ще бъде в София, а на 8 април – във филиала на ТУ в Пловдив. И тази година екип на фирмата ще се включи със свой, специално подготвен изложбен щанд и ще се срещне със студенти – бъдещи специалисти за да обмени информация и контакти за бъдещо сътрудничество. Както всяка година на форумът ще вземат участие водещи компании, представители на машиностроителната индустрия, IT сектора, енергетиката и други. На щандът на „Арексим“ студентите ще имат възможност отблизо да разгледат детайли, които се произвеждат в предприятието, да получат информационни брошури, да се запознаят лично с представители на фирмата, да получат информация за отворените работни позиции във фирмата, за актуалните стажантски програми, за възможностите за развитие и реализация в бранша, както и да оставят своето CV.

През последните години фирма „Арексим инженеринг“ бележи сериозен подем, работи за водещи свитовноизвестни компании и на преден план се откроява необходимостта от висококвалифицирани инженерни кадри.

Именно затова фирмата е в непрекъснато сътрудничество с ТУ София и филиала на университета в Пловдив. Ръководството на Арексим предлага много добри стажантски програми и стипендии на млади бъдещи инженери, които имат желание да станат част от екипа на фирмата. Това допринася за качественото обучение на младите хора, за засилване на връзката между бъдещите специалисти и бизнеса. Добрите стажантски програми допринасят за задържането, развитието и реализацията на млади хора в България, тъй като голяма част от тях по-късно получават привлекателни предложения за работа и да изграждат добра кариера в индустрията.

Вирни се горе