"Юпитер 05” ООД отбелязва своя 30-годишен юбилей

"Юпитер 05” ООД отбелязва своя 30-годишен юбилей

Фирма „Юпитер 05“ ООД отбеляза своя 30-годишен юбилей. На 6 юни 1990 г. е регистрирана „Юпитер 05“ ЕТ, впоследствие преобразувана на „Юпитер 05” ООД. Компанията дава началото и е първата фирма от групата „Юпитер Холдинг“ АД.

През годините „Юпитер 05“ ООД непрекъснато се развива, инвестира и модернизира своите производствени мощности, поддържа висококвалифициран и мотивиран екип, благодарение на което е достигнала водещи позиции на българския пазар в производството, доставката и монтажа на ограничителни системи за пътища и елементи за пасивна пътна безопасност, пише вестник “Строител”.

Компанията се е наложила и е позната марка и на европейския пазар, като си е поставила цел през следващите 10 години да увеличи двукратно продажбите си в Европа.

Част от семейството на „Юпитер Холдинг“ АД е и „Юпитер Метал“ ООД с предмет на дейност производство и доставка на горещо поцинковани сглобяеми стълбове за електропреносната мрежа, стълбове за улично осветление и стълбове за контактната жп мрежа, конструкции за соларни паркове. Трите Завода за Горещо Поцинковане – ЗГП, са разположени в близост до гр. Пловдив и до гр. Шумен.

В групата на „Юпитер Холдинг“ АД е и прекрасният „СПА Хотел Персенк”, намиращ се в сърцето на Родопите, в Девин, както и уникалният термален аквапарк „Персенк”.

През тези 30 години „Юпитер 05” ООД се е наложило като еталон за качество, развива се с постоянство, направени са множество инвестиции, които заедно с натрупания опит са безусловен признак за стабилност.

Екипът на Smolyannews.com честити юбилея и пожелава здраве и професионални успехи!

Вирни се горе