Ветераните от ФК "Мадан" победиха в памет на свой приятел и съотборник

Ветераните от ФК "Мадан" победиха в памет на свой приятел и съотборник

С траурни ленти на ръцете ветераните от ФК“ Мадан“ победиха ФК “Локо” Пловдив с 4:3 на стадион “Батанци”. Футболистите от Мадан играха в памет на свой приятел и бивш съотборник – Хайредин Бодуров / МУТЕКА /, който загина по време на работа в един от рудниците в Мадан. Преди старта на мача, скърбящото семейство получи съболезнования и подкрепа от играчите и на двата отбора. Съпричастни с тях бе и публиката, която се изправи на крака. След което срещата започна с минута мълчание. Минути след първия съдийски сигнал, мъжете от миньорския град тръгнаха с гол Иван Кочев,съобщи madan-news.com.

В 22-та минута смърфовете изравниха. Малко преди почивката Светлозар Узунов прехвърли вратаря на гостите и отбеляза второто попадение за отбора си. През вторите 45минути , домакините продължиха да диктуват темпото на стадион „Батанци”, но допуснаха фатална грешка, след която съдията посочи бялата точка.Гостите бяха точни и изравниха резултата. Грешката се оказа мотивираща за ветераните от Мадан и с два поредни гола, Поведоха с 4:2. В самия край на мача пловдивчани върнаха едно попадение, но силите им не стигнаха за нищо повече.

ФК”МАДАН” ПОСВЕТИХА ПОБЕДАТА СИ НА СЪОТБОРНИКА СИ И ПРИЯТЕЛ, КОЙТО ВИНАГИ ЩЕ ПОМНЯТ В СЪРЦАТА СИ – ХАЙРЕДИН БОДУРОВ / МУТЕКА /!

Вирни се горе